Laddar Evenemang

Tjälasvängen 2017

Jemtlands veteranbilsklubb har glädjen att bjuda in till Sveriges sannolikt störta veteranfordonsrally på vinterväg Tjälasvängen lördag den 11 februari 2017. Vi hoppas att vi blir över 100 ekipage så missa inte att hänga med! I år drar vi till fjälls så se till att ha rejäla vinterdäck på!

Vi samlas klockan 10 för registrering i Månsåsens bygdegård strax söder om Hallen längs länsväg 321 där gott och prisvärt fika kommer att finnas till försäljning. Start sker från ca klockan 11 och vi åker en slinga först söderut mot Myrviken innan vi svänger av västerut mot fjällvärlden och Gräftåvallen där det blir ett litet stopp. Efter en bit riktigt fjällnära körning vid foten av Ovikenfjället söker vi oss ner i dalgången strax öster om Bydalen för att sedan via Mårdsbodarna färdas åter mot Storsjöbygden och Hallen. Sedan slingrar vi oss fram på vackra småvägar längs Storsjöns strand söderut för att gå i mål där vi startade, i Månsåsens bygdegård.

Anmälan till rallyt sker via Anmälningsformulär där ett anmälningsformulär finns tillgängligt från måndag den 16 januari.

Deltagaravgiften 150 kronor per ekipage är bindande och betalas i förskott.  Betalning sker via swish eller plusgiro

Swish: Swisha 150kr till 123 148 41 38. I meddelanderutan skriver du ”Tjälasvängen Namn Namnsson”. Detta gör att vi kan se vem som betalat på ett smidigt sätt.

Sista dag för föranmälan är tisdag den 7 februari. I anmälningsavgiften ingår en trevlig tävling med möjlighet till fina priser. På spel står bland annat en bränslecheck på 1000 kronor som första pris! Lunch ingår för föraren vid målgången i Månsåsen och för medföljande finns naturligtvis möjlighet att köpa lunch till bra pris. Det går också att efteranmäla sig vid starten i Månsåsen till en kostnad om 250 kronor per ekipage. Vid efteranmälan betalar du med swish.

~Tävlingsklasser (vid minst tre fordon/ klass):

– Allmän klass

– Motorcykel

– Damekipage (ekipage med enbart damer i fordonet)

Dessutom delar vi traditionsenligt ut pris till:

– Djävlats mest

– Största glädjespridare

– Åkt längst

För mer information ring rallykommittén Peter Jansson 070-313 14 06 alternativt Pererik Linde 073-802 21 68.

 

Till toppen